[Zapier + Integromat + BotBlocks + Airtable]

Da bi unaprijedili mogućnosti chatbotova, ponekad su vam potrebni dodatni vanjski servisi. Slijede popis najpoznatijih, a svaki od njih ima svoje prednosti. Idealno bi ih bilo isprobati sve, te nakon toga odabrati najbolji za vas.

 

Zapier
https://zapier.com/

Ima mogućnost spajanja više od 1000 različitih servisa, što znači da su svi servisi konektirani sa Zapierom međusobno spojivi. Iz tog razloga imate na raspolaganju vrlo zanimljive kombinacije.

 

Integromat
https://www.integromat.com/

Integromat je nasljednik Zapiera i nudi slične opcije. Dosta korisnika ga je odmah prihvatilo, jer su se u njemu snašli bolje nego u Zapieru. Razloga tome je što su neke stvari jednostavnije za izvedbu u Integromatu, a i cjenovno je prihvatljiviji.

 

BotBlocks
https://botblocks24.com/

Novi servis s ponudom gotovih integracija za Manychat. Jednostavno spajanje s popularnim aplikacijama kao što su
Youtube, Vimeo, WordPress, Shopify, Calendly.
Uz to, rade na razvoju dodatnih konekcija za servise kao što su ActiveCampaign, EverWebinar, Infusionsoft, WooCommerce, Amazon Affiliate, Instagram, Get Response, Facebook Groups, Pinterest, Salesforce, Spotify, Twitter, Zoom, …

 

Airtable
https://airtable.com

Airtable možemo nazvati Excell ili Google Spreadsheet na steroidima. Može se integrirati s hrpom aplikacija kao što su Instagram, Meetup, Mailchimp, Slack, Linkedin, Dropbox, Twitter, Google kalendar, Google Drive, Facebook, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.