RioBot – vaš digitalni pomoćnik

RioBot je platforma koja vlasnicima uslužnih djelatnosti omogućava da na vrlo jednostavan način dobiju svog osobnog digitalnog pomoćnika koji preko Facebook Messengera dogovara termine umjesto njih. Njihovi klijenti tada dolaze brže do željenog termina i usluge u dobro poznatom sučelju Messengera, kad god im je zgodno.

Najveća vrijednost korisnicima (vlasnicima uslužnih djelatnosti) je što se mogu osloboditi ili značajno reducirati broj telefonskih poziva i pustiti Ria da ugovara rezervacije bilo kada tijekom dana, čak i dok oni uživaju u svom slobodnom vremenu ili s obitelji. Oni u svom kalendaru prate nove rezervacije kako one pristižu te po potrebi upravljaju s njima ili dodaju nove napravljene preko telefona. U administratorskom sučelju, osim kalendara, imaju još i unos usluga koje nude, unos poslovnica, unos radnog vremena za svakog zaposlenika te kontrolu nad RioBotom.

Postoji puno industrija koje imaju slične probleme pa tako RioBot trenutno podržava: beauty i frizerske salone, poliklinike, osobne trenere, wellness i spa centre, salone za kućne ljubimce, salone vjenčanica, sastanke za tvrtke i rezervacije sportskih terena.
RioBot je izuzetno jednostavan za instalaciju i korištenje. Dopustite da odradi posao za Vas, uštedi vrijeme i modernizira Vaše poslovanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.