HighLevel je sve što je potrebno za uspjeh!

Potrudili smo se skupiti sve aplikacije na jedno mjesto i tako smo riješili vaš problem potrage za najboljim softwareom, a ujedno smo uštedili vaš novac!

Pospješuje rast pojedincima i tvrtkama uz pomoć Marketing Automatizacije i moćnog sustava za upravljanje leadovima (CRM)

ŽELITE VIŠE KUPACA?

Uz našu podršku, upoznat ćemo vas s najboljim strategijama koje najuspješniji digitalni marketingaši koriste kako bi zaradili novac na online, bez nepotrebne potrošnje.

HOĆETE DUŽE ZADRŽATI SVOJE KLIJENTE?

Pomoću naše platforme za marketing i prodaju (sve u jednoj) moći ćete zadržati svoje alate na jednom mjestu (štedeći novac) i pojednostaviti cijeli proces kako biste se mogli usredotočiti na zadovoljstvo svojih klijenata.

DA LI ŽELITE POVEĆATI SVOJ POSAO?

HighLevel će vam pomoći da razvijete i povećate svoju posao i tvrtku nekoliko puta sa svim potrebnim alatimapovezujući na jednom mjestu.

highlevel funnel

Izgradnja “mašine” vaše tvrtke

Svi alati koji su vam potrebni na jednoj platformi bez potrebe za “spajanjem” više platformi i aplikacija međusobno!

UHVATITI

Skupite potencijalne klijente koristeći nativni landing page builder, ankete, obrasce, kalendare, integrirani sustav za telefoniranje i još mnogo toga!

“NJEGOVANJE” LEADOVA

Automatski razgovarajte s vašim  potenijcalnim klijentima putem govorne pošte (Voicemail), prisilnih poziva, SMS-a, E-maila, Facebook  Messengera i ostalog!

Capture New Leads

Uhvatite nove leadove

HighLevel je platforma za upravljanje vašim poslovanjem. U platforma je uključen tzv. Page builder, alat za izradu stranica koje služe privlačenju potencijalnih klijenata.

KREIRAJTE KOMPLETNE WEB STRANICE, FUNNELE I KAMPANJSKE ODREDIŠNE (LANDING PAGE) STRANICE

Naša intuitivna platforma omogućava vam izradu cijelih web stranica s potpuno prilagođenom navigacijom. Izradite uspješne i privlačne odredišne stranice na jednom mjestu !

DRAG & DROP ANKETE I OBRASCI

Integrirano u platformu za lakše skupljanje  i praćenje anketa i obrazaca. Moguća je direktna integracija s ugrađenim Page builderom, a isto tako ih moete ugraditi u vlastite web stranice.

ONLINE REZERVACIJA TERMINA

Jedan od glavnih koraka za mnoge tvrtke je mogućnost kvalitetne online rezervacije. Unutar HighLevel platforme postoji kalendar koji jednostavno možete ubaciti u stranice koje ste ovdje izradili ili u postojeću web strnaicu i na taj nčin automatski imate sve rezervirane termine na jednom mjestu.

Nurture Leads Into Customers

Kvalitetnom komunikacijom pretvorite potencijalne upite u kupce

Okosnica HighLevela ono je što možete postići nakon što dobijete upite potencijalnih klijenata.

JEDNOSTAVNO PODESITE FOLLOW-UP KAMPANJE

Naše višekanalne kampanje za praćenje omogućuju vam automatizaciju razgovora i bilježenje svih odgovora vaših potencijalnih klijenata sa svih kanala na jednom mjestu.

KREIRAJTE MULTI-KANALNE (MULTI CHANNEL) KAMPANJE

HighLevel vam omogućuje da se povežete sa svojim potencijalnim klijentima putem telefonskog poziva, govornu poštu, SMS / MMS, E-mailova ili Facebook Messengera.

DVOSMJERNA KOMUNIKACIJA NA SVIM UREĐAJIMA

U mogućnosti smo vam izraditi potpuno opremljena mobilnu aplikaciju za komunikaciju s potencijalnim klijentima na svim uređajima.

Close More Deals

Ostvarite više poslova

Naša zadatak je pomoći vam da poboljšate svoje poslovanje i postanete još uspješniji u svom poslu. Pomažemo vam kod obuke i resursa potrebnih za pokretanje ili razvoj vašeg poslovanja.

UPRAVLJAJTE POSTUPKOM TIJEKA RADA

Pomoću ugrađenog sustava upravljanja tzv. Workflowa (tijeka rada) u svakom trenu možete vidjeti u kojoj se fazi “prodajnog lijevka” svaki vaš potencijalni klijent nalazi.

INTEGRIRANI SUSTAV NAPLATE

Ponati servis Stripeom je integriran u našu platformu tako da možete na jednom mjestu imati uvid u sve plaćanja sa svojih web stranica.

ANALITIKA I IZVJEŠTAJI NA JEDNOM MJESTU

U glavnom Cotrol panel imate uvid u kompletnu analizu vaših potencijalnih i postojećih klijenata i koliko je novca ostvareno u svakoj pojedinoj fazi.