Chatbots – Hottest new trend in Digital Marketing

Chatbot je usluga, koja se temelji na pravilima, a ponekad i umjetnoj inteligenciji, kojom stupite u interakciju putem sučelja za chat.

Chatbot možemo primjeniti na niz usluga poput: 24h podrške, brže riješavanje reklamacija, poboljšati korisničko iskustvo, ponuditi brze odgovore na jednostavnija pitanja, omogućiti instantni odgovor i mnoge druge.

S obzirom da je broj korisnika koji koriste aplikacije za dopisivanje premašio broj korisnika društvenih mreža te raznih mogućnosti koje nam botovi donose u budućnosti, odlučili smo organizirati event “Chatbots – Hottest new trend in Digital Marketing” i podijeliti neke zanimljivosti s Vama!

Gost predavač: Daniel Pikl, chatbot entuzijast, osnivač web stranice https://chatbot.com.hr/, zaposlen u Zdravstvenom Turizmu Martinko kao voditelj digitalnog marketinga.

Organizator predavanja: Specijalistički studij Digitalne ekonomije, Tehničko Veleučilište u Zagrebu

Datum i mjesto predavanja 26.10.2018, u 19 sati, Dvorana C, Fakultet strojarstva i brodogradnje

Sadržaj predavanja: • Preliminarni rezultati istraživanja o prisutnosti Chatbotova u komunikacijskim kanalima Top 500 Hrvatskih tvrtki • Što se danas radi u svijetu sa Chatbotovima • Što se danas radi u Hrvatskoj s Chatbotovima • Primjeri iz prakse u brojevima • Diskusija i odgovori na pitanja

 

Link na Event

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.