Chatbot

Što je chatbot?

Chatbot je automatizirani software, koji vam pomaže da definirate KPI (Key Perfomance Indicator), te da pravilno usmjerite poslovne odluke u vašem biznisu.
Bot radi niz naprednih poslova i ponavljajućih aktivnosti, te na taj način optimizira cijeli proces.

Pretplatnici

Segmentiranje publike i slanje poruka samo uključenim pretplatnicima.
Smisao bota nije samo masovna promocija i prodaja, već pametan marketing, koji omogućava da automatski odgovori dolaze do precizno targetirane publike.

Messenger marketing

U svakom trenu se treba pridržavati Facebook TOS (Terms of service).
Istina je da se neki služe metodama velikih brojeva i cilj im je poslati što više poruka njihovim pretplatnicima sa ciljem postizanja veće prodaje. Međutim, ovdje uspjeh ne ovisi o količini. Bolje je imati 100 vjernih pretplatnika koji su zainteresirani za vaš biznis, a vi im možete plasirati super bitan sadržaj (i promociju), da ih potaknete na konverziju, te da postanu vaši klijenti. Mogućnost pronalaska prave publike, koju možete segmentirati i dati im nešto što zbilja žele i trebaju, to je ispravan Messenger marketing.

Chatbotove treba koristiti pažljivo, biti iskren s pretplatnicima i dati im mogućnost odjave u bilo kom trenu (ako nisu zainteresirani, ionako nećete imati koristi od njih i nisu vam potrebni, dapače, samo vam smetaju).
Dajte im mogućnost da sami odaberu ono što ih zanima, te ih prema tome segmentirate. Nemojte pokušavati prevariti pretplatnike samo da bi imali što više. Jasno vam je da je pred vama težak posao, ali možete očekivati sjajne rezultate.

Chatbot Demo

 

Da li ste spremni da se vašem tim pridruži osobni asistent?

Spreman sam!